Указивање руског аналитичара Игора Панарина – шта је у ствари пандемија корона вируса


СУРБИТА Диз

Svetski poznati ruski politikolog i geopolitički analitičar Igor Panarin upozorio je da je pandemija korona virusa novog tipa specijalno organizovana planetarna operacija sa upotrebom tog virusa kao bio-oružja.

Ukazao je protiv koga je sve i zašto uperen vrh tog koplja i ko iza svega stoji.

Igore Nikolajeviču, Vi već nekoliko nedelja na Vašem video kanalu Svetska politika analizirate situaciju sa koronavirusom. Kakav je Vaš lični utisak: da li je to virus prirodnog ili veštačkog porekla?

– S tim u vezi, čitam i pratim različita gledišta, ali moja verzija je da je COVID-2019, naravno, biološko oružje. Ili, kako se u medijima još naziva, bakteriološko ili samo bio-oružje. Nažalost, u to praktično ne sumnjam. Ima veštačko poreklo, kao i sav ovaj informativni talas, koji je podignut oko njega.

Ali u ovom slučaju koga smatrate mogućim tvorcima koronavirusa kao biološkog oružja? Koji su indirektni znaci, dokazi?

– Recimo, Veteranstodez, sajt veterana američke vojske i veterana obaveštajnih službi (ne samo on, ali on je u tome najsistematičniji) ovu verziju zastupa već duže vreme. Štaviše, ovaj portal navodi dokumente da je razvoj KOVID-2019 završen 2015. godine. Jedan od centara u kome su bile smeštene tajne laboratorije bio je u Severnoj Karolini, drugi na Harvardu, a treći u Arkanzasu. Prema američkim veteranima obaveštajnih službi, eksperimenti za testiranje novog bio-oružja sprovedeni su u Velikoj Britaniji (uključujući Univerzitet u Kembridžu), gde ih je finansirala Fondacija Bila Gejtsa, kao i u Australiji i Kanadi.

Štaviše, testiranje nekih komponenti je izvršeno u biološkim laboratorijama u Gruziji i Ukrajini. Kako izvor kaže, slično se najverovatnije dogodilo i na Institutu za virusologiju u Vuhanu, koji je finansirao Soroš, a gde se kasnije pojavio epicentar zaraze. Iako je pitanje da li je baš tamo bio epicentar? Postoje dokazi da je jedan od američkih lekara patio od koronavirusa u novembru 2019. godine, a to se dogodilo u Sjedinjenim Državama pre nego što su otkrili ovu infekciju u Kini.

(…Postoje značajni indirektni dokazi da je ova pandemija KOVID-2019 bila biološko oružje koje je postavljeno, pre svega protiv Kine i Irana, ali „se okrenulo“ protiv svojih tvoraca. Svi stručnjaci za biološki rat kažu da su tradicionalno stratezi bili skeptični prema biološkom ratu upravo zato što ima tendenciju da „se okrene“protiv svojih tvoraca“).

Pa ipak, ko može biti naručilac tako velikog posla?

– Kao što se smatra – bivši šef Majkrosofta i jedan od najbogatijih ljudi na planeti (a od 2009. do 2016. – najbogatiji, prema Forbsu) Bil Gejts i takozvani filantrop Džordž Soroš….

Видети више: ŠOKANTNO OTKRIĆE RUSKOG ANALITIČARA: Iza pandemije stoje „duboka država“, Gejts, Soroš i tajna teroristička mreža NATO pakta! 13 aprila 2020 – ИНТЕРМАГАЗИН

Постави коментар